En dag med inspektion med DELTA FAUCET

Ni kanske kommer ihåg att i fallet var jag där för en konsert och att besöka några vänner. I grund och botten går bara att gå. Och det var underbart, särskilt när alla blad byts ut (allvarligt, om du missade det här inlägget, kolla hur vackert det ser ut på hösten). Sedan jag föddes bara några timmar bort och fortfarande har familj i Wisconsin, har jag varit i Chicago ett antal gånger. Men den här gången gick sakerna lite annorlunda: Delta®-kranen flög mig upp för en inspirerad dag, bland annat en guidad tur i staden och ett privat genombrott av deras nya Delta-showroom (ja, jag och några nya bloggvänner – Så grymt att träffa dessa begåvade folk!).

 

(Från vänster till höger) Lauren från Bless’er House / Dabito från Old Brand New / Chelsea från Making Home Base / Kris från Driven av Decor / Reichel från Copy Cat Chic / Julie från Julie Blanner / Me! / Jennifer & Kate från She She / John & Sherry från Young House Love / Kim & Scott från Yellow Brick Hem / Jocelyn från Grandbaby Cakes / Kirsten från Simply Grove

Trots att det bara var en in och utresa för mig (jag hade fortfarande smuts under mina naglar från att plantera hortensior som jag gick ombord på mitt flyg, ha!), Jag är verkligen glad att jag gick. Så många gånger som jag har sett denna underbara stad, känner jag mig fortfarande inte som att jag har sett allt. Och till min förvåning var turnén som vi åkte på helt annorlunda än de sevärdheter jag såg för några månader sedan.

Vandring och trolley rundtur i Chicago

Vi gick ner vid vattenlinjen, lärde oss mer intressanta detaljer om stadens historia (tack vare vår mycket kunniga tour guide) och besökte några riktigt coola interiörer (på något sätt var maj kallare och blåsigare än november ??? Vad handlar det om?) .

 

Sarah Fogle – Chicago skyline

Vår dag började på LondonHouse Chicago. Det var lite regnigt och vinden orsakade en chill, men jag tog lyckligtvis min vinterrock (jag svär att jag inte trodde att jag skulle behöva det i maj och blev nästan förbannad på mig själv för att jag skulle packa min bärväska för mycket, Men jag är så glad att jag lugged det med!). Trots att det var kallt var takterrassens inredning för bra att missa.

 

Jag gillar inte att stiga upp tidigt, så jag gjorde en beeline för kaffe och frukost medan vi fick lowdown om hur mycket arbete som går in i planeringen av var och en av de vackra Delta Faucet linjerna. Jag blev allvarligt imponerad av detaljerna; De tar mycket inspiration från historiska bilder och sina egna reseupplevelser (de tar resor flera gånger om året bara för att bli inspirerade som en del av sitt jobb, hur cool är det?).

Delta kranen utställningslokal

* Jag insåg när jag skrev den meningen att jag ganska gör det med den här resan till Chicago. Mitt jobb är också coolt (men kanske inte så coolt som deras … om jag hittar mig till Marocko vid något tillfälle, ska jag låta dig veta).

Det fanns också en presentation av mina vänner John och Sherry (aka, Young House Love superstjärnorna). Jag älskar det när jag får korsa vägar med bloggvänner när jag reser! För att vara ärlig är det verkligen roligt att beundra dessa människor för deras fantastiska arbete och att även kalla dem vänner (och darn det … mitt foto jag tog med sin presentation på något sätt blev förstörd!). De är lika bubbliga och personliga som du kan föreställa dig att de är, och de lägger verkligen en hel del tanke på det arbete de gör (även som de hävdar att ibland vet de inte riktigt hur då inflytelserika något som Enkelt som vatten gör verkligen en inverkan på hur de redesignar ett rum). Men de hade rätt; Hur vi använder vatten i våra hem har ett stort inflytande på designen!

Delta showroom i chicago

Skaparna av She She, ett handmålat tapeterföretag, gav oss också en presentation om hur de började och var de hittar inspiration. Jag hade inte hört talas om dem före denna resa, men du borde verkligen kolla in dem på Instagram. De är som en miljon gånger svalare än jag någonsin kunde låtsas att vara. Dem:

Tar en tupplur i Delta-cockpitutställningen
Jag sa till dig: Jag gillar inte att komma upp tidigt. 🙂
Jag skulle gärna använda sitt arbete i ett kommande hemligt projekt jag planerar (det är fortfarande i jag-för-rädda-att-tala-det-namnet-tills-jag är bokstavligen gör det , Så förvänta dig nästa uppdatering på ett år). Tiden kommer att berätta om vi kommer att ha möjlighet att arbeta tillsammans en dag, men de har definitivt en ny fläkt!

Efteråt promenerade vi runt showroom och började i princip fotografera allt. Lita på mig: om du går på turer med bloggare kommer det att ta dubbelt så lång tid att du kommer någonstans. Det var en del av det springande skämt som vi skulle titta över våra axlar med ett självmedvetenhetsmedvetande för att ta så många bilder, vara i vägen (som vi gör när vi är ute med vänner … det besvärliga poserar och staging och på och På), och var och en av oss går, vi får det. Ta fem bilder av det kranhandtaget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *