About

Hallå där! Jag är John

Jag är en trettio-någonting singel gal med en förkärlek för hantverks öl, hund snuggles och rambling om mina DIY renoveringsprojekt. Jag antar att du kan säga att jag gillar att riva mitt hus ifrån varandra och sätta tillbaka det igen igen … nog att ha gjort det i nästan sju år utan någon avsikt att stanna.

Jag började den här bloggen – The Hemsidan är, efter den klassiska barns berättelse – bara några korta månader efter att ha flyttat in i ett hus i en nordlig förort till Atlanta, Georgia. Efter att jag blev kär i sin stuga-y charm, fick jag jobba … ännu inte inse vad jag var in för.

Om hem har personligheter är mitt huset som fastnade i tid. Ursprungligen byggdes 1982, det försummade i många år och behövde mycket hjälp: tak som hade gulnat till punkten att bli orange; Diskar så smutsiga jag var tvungen att använda ugnsrenare; Tryck på fingernaglar som finns i kylskåpet (ICK), och katter som har ett all-out krig i min yttergård på fyra på morgonen. Och efter över 1000 inlägg och otaliga projekt stora och små, finns det fortfarande mer kvar att göra. Jag har inte heller mycket av en budget att arbeta med, så jag gör mycket av arbetet själv, ackumulerar en betydande mängd färg i mitt hår, blåmärken på mina sken och lockar under mina naglar.

 

Tack vare förslaget och supporten från vänner har jag fortsatt postat på vägen för att hålla alla uppdaterade om mina DIY misadventures. När jag började började min då pojkvän och jag lära mig hur man såg under en stenpanna, rippade ut mattan så gammal polstringen vändes till damm och fundera över absurditeten hos strömbrytare som inte slog på ett enda strålkastare. När vi bröt upp, gick han och hans förtjusande hund ut, och jag började göra självhushållning. Jag hämtade också en galen räddningstjärna för att hålla mig, och vi pressade på tillsammans. Framstegen var långsammare, men jag lärde mig mer. Och älskar det.

Med varje nytt projekt (och en hälsosam mängd snark) har jag använt den här webbplatsen för att hålla en löpande kunskapslog i hopp om att den här informationen någonsin kommer att hjälpa någon annan. Läsare som har hittat den här sidan och följt efter är några av de mest fantastiska människorna, och jag älskar hur denna blogg har öppnat dörren för att ansluta med så många andra på egen resa. Jag har också fått möjlighet att resa, delta i konferenser för att dela med mig av mina erfarenheter och göra ett antal bra vänner som jag aldrig skulle ha träffat utan det!

 

En viktig sak att komma ihåg om den här bloggen är att det här inte är den online tidskriften för någon som tycker att hon är nästa Bob Vila (som jag har talat i telefon med en gång, vilket gjorde mig löjligt snyggt och snällt generat). Precis som den genomsnittliga husägaren har jag ingen examen i inredning eller entreprenörslicens; Jag försöker bara hitta sönder och kasta saker när jag inte gör det. Ibland blir det fel, och det finns fortfarande mycket arbete att göra när solen går ner och stiger igen nästa morgon. Jag hatar att göra rätter och äta alldeles för mycket socker och pizza.

Jag antar att takeaway här är, tacka gud för kaffe. Och alkohol.

I bästa fall är jag “semi-pro”: bilder blir bättre, inlägg är ofta pågående uppdateringar, och det handlar om resan “ew” till “wow.” Jag tycker att den viktigaste delen av någon blogg / bloggare är Äkthet, så även när jag arbetar med sponsorer är det du ser den verkliga historien om mitt hem, mitt liv och de fuzzy delarna däremellan.

 

Under den här bloggens spann har jag bytt jobb, avslutat en MBA, startat ett nytt designföretag samtidigt som jag arbetar heltid, sluta med mitt jobb och mycket mer. Ibland har det varit fantastiskt. Men det har också varit kaotiskt – speciellt när det bara finns ett fungerande badrum.

Att se tillbaka på dessa milstolpar, oavsett hur frustrerande de är vid tiden, lär mig att vara mer tacksam för vad jag får göra varje dag: följ ett passionsprojekt som har blivit ett tillfredsställande jobb.

Det oväntade är mycket roligt och att räkna ut när jag går har lett till några ganska coola saker – även lite “DIY tv” -arbete! Jag gör det mesta av DIY-projekten själv, fråga om hjälp från familjen när jag behöver det, googles tips som det inte finns någon morgon och korsa mina fingrar att projekt inte tar tre gånger så lång tid eller kostar tre gånger så mycket som Jag tänkte ursprungligen. Skämmer mig själv framför mina grannar är en given, men jag försöker få en humoristisk känsla för det (jag är ganska säker på att de fortfarande inte vet vad man ska göra med den chicken som en gång nästan fick hennes röv sparkad av en ekorre , dock).

 

Med det sagt, här är vad du kommer ut av den här webbplatsen: brutal ärlighet om hemägande och ombyggnad från någon som är precis som du – upptagen, känner dig clueless men bestämd.

 

Our website is Events Points