HUR DU FIXER EN LÄCKLIG UTOMHUS FAUCET

Så vi ska kalla det här tekniskt en handledning, men i all ärlighet var det att fixa min droppande utomhuskran, en av de här figurerna som du går saker. Och när jag skickar om någonting så här tycker jag att det bara är rättvist att påminna er att jag inte är en professionell entreprenör eller har många ledtrådar om vad jag gör innan jag börjar försöka fixa något i mitt hus. Och det är därför jag ofta skruvar upp ett par gånger innan jag äntligen räknar ut hur man löser problemet på lång sikt. Jag fattar? Bra. Men i alla fall läcker min utomhuskran inte längre vatten eller vatten, och jag kan äntligen sätta mitt tvättstuga tillbaka!

Kom ihåg hur jag gjorde över mitt lilla tvättställe förra vintern? Jo, det som jag inte nämnde – och faktiskt glömde bort till våren – var att utomhuskranen som sitter direkt på baksidans andra sida drog och hade stängts av hela vintern. Av uppenbara skäl hade jag skjutit upp den här fixen tills vädret började värmas upp, men jag tog mig tidigt för att träffa en makeover-deadline och glömde allt om hur snabbt jag skulle behöva ta den nya plywoodräknaren tillbaka ur tvättstugan så jag Kunde få tillgång till avstängningsventilen bakom torken. Suck. Två steg framåt …

Tvättrumsavstängningsventil

Att få tillgång till att stänga avstängningsventilen på och av visade sig vara … lite trång. För att ta ut disken, skulle jag också behöva ta bort spegeln på höger sida. Jag skulle också behöva ta bort föremålen på disken, ta bort det antika tvättbrädet och flytta torktumlaren ut ur sin snyggt inkopplade plats. Så, jag var i grund och botten tvungen att hantera ett oförskämt, oorganiserat rum igen tills jag äntligen fixerade kranen. Men man – jag fick en kort smak av det ljuva, söta organiserade tvättrumslivet – och jag ville verkligen ha det tillbaka.

Färdig tvättstuga makeover

Det största problemet med att fixa en läckande kran så här är att det ser ganska skrämmande ut. Kranen är tydligt gammal och förvrängd, för att inte tala om är direkt inbäddade direkt in i stoneworken på den främre entrén. Med varje vändning av handtaget läste vattnet direkt ut ur ventilen, och jag kunde aldrig tycka att dra åt det tillräckligt innan det skulle glida och anslutningen skulle läcka igen (du vet när du vrider en kran för att dra åt den stängd , Och sedan glider det, och sedan försöker du dra åt det igen? Det.). När slangen var fastsatt kunde det mesta av läckan innehålla något, men jag visste också att det här slösade bort mycket vatten. Och jag ville verkligen inte behöva lödda på en helt ny kran, så jag började undersöka vad det troliga problemet skulle kunna vara.

Gamla läckande utomhus kran

Jag hoppades att det skulle bli snabbt och enkelt, och de flesta videor jag hittade online (som den här) föreslog att det kunde vara så snabbt som att behöva strama packmuttern med någon låstång (den tjocka sexkantiga delen) eller byta ut en sliten tvättmaskin Som orsakade glidningen. Men efter att ha försökt strama ner sakerna kvarstod läckan.

Dra åt packmuttern

Enligt videon, det innebar att nästa billigaste var att försöka byta tvättmaskinen. För att göra det, skulle jag behöva stänga av vattnet, och det var där jag började bli frustrerad. Den enkla matematiken är att det bara finns så många gånger att en gal kan blanda sina bröst och störa sig mellan en torktumlare och en vägg tills hon börjar tappa sitt tålamod – speciellt när du tror att du bara har tagit bort den rätta delen för att inse att du I princip bara mashed och tog bort en annan del av kranen komponenter (eller om du är en ordförråd nörd, “slang bibb”). Vad jag trodde var en bricka slutade bara att vara en annan sliten, gummiaktig del av den befintliga kranen. Womp, womp.

Jeopardy parodi skämt

En annan utmaning med en “enkel” fix så här är att det inte finns många lekmäns villkor som är inblandade i att försöka hitta rätt reservdelar. Skivorna är i en helt annan del av affären (eller åtminstone i butikerna nära mig) än den sektion där du skulle hitta nya utomhuskranar, så jag var inte säker på om jag köpte rätt eller inte. Och du kan gå till en affär med alla självsäkerhet och berätta för dig själv “ok, 1/2-tums bricka, ser svart och gummiig ut, jag har helt det här” och tycker fortfarande att du stirrar på en hel visning av Lookalike-brickor som en hjort i strålkastarna . Och det är då din tvivel börjar krypa in.

Kan de nya vara en annan färg idag? Den jag försöker ersätta är som 30 år gammal; Kanske finns det en ny standard och det ser helt annorlunda ut? Varför kan jag inte hitta ett bra sortiment som det finns för trådnötter? Argggg, jag är borta här.
Det är också hur ett projekt som ska vara enkelt kan förgås så snabbt som ditt självförtroende och blir försenat med ytterligare två månader av kaos i tvättstugan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *