HUR DU UTMANAR OCH FIX EN WOBBLY OUTLET

I en perfekt värld skulle jag inte göra så mycket som jag antar innan jag börjar ett projekt. Jag underskattar nästan alltid det tid ett projekt kommer att ta … att jag har alla möjliga försörjningar som jag kan behöva redan till hands (ha!) … och att jag verkligen inte kommer att göra så stor av en röra. Jag ska vara försiktig och medveten om min omgivning.

 

I en perfekt värld skulle jag göra alla mina läxor innan du börjar ett projekt och inte bara anta att två tidigare kakelprojekt gör mig till en expert. Jag skulle “få” att kakel en vägg har några fler knep upp på ärmen, som att klippa runt utlopp. Visst, dubbelt checkar lite detaljer skulle ta ännu längre tid än vad mina projekt gör nu (som skulle suga), men åtminstone då skulle jag inte behöva åka på självtunnelbanan för att tänka att jag freaking rocked mitt senaste projekt … och inser sedan jag Gjorde ett misstag som inte kan ordnas efter att kakel och grout har satt. Eller kan det?

 

* Det här inlägget innehåller affiliate länkar * För bara några månader sedan var min farbror i stan och hjälpte mig att uppgradera de flesta utlopp i köket till GFCI. Jag visste att jag förmodligen skulle behöva sträcka dem ut en gång när kakelplattan gick in. Jag köpte till och med extenders (de är helt enkelt små plastlådor – ofta blå eller vita) som hjälper till att trycka ut urloppslådan för att få det att spola Med det nya väggdjupet). Men klart, jag hade saknat ett kärnkoncept: de små metallens öron i varje ände var vad som höll utloppet från att vinkla och wobbling runt när de används. Istället för att klippa små områden runt varje utlopp och ljusbrytare så att öronen (jag fortsätter kalla dem “prongs”) kunde sitta på toppen av plattan med lätthet, skar jag runt dem helt. Hoppsan. Jag borde ha gjort kakelavståndet runt uttagen mindre. Tack, Kapten Bakom.

Jag försökte installera extenderen för att se om det här skulle fixa mitt problem. Istället insåg jag att jag inte verkade verkligen behöva en extender alls. Kakelplattan var tunn nog att det bara ändrade väggdjupet en liten mängd och förlängaren skulle fortfarande ha små flikar i varje ände som behövde sitta på väggens yta för att hålla utloppet flush (annars, när du använde uttaget, Skulle helt enkelt sjunka tillbaka i väggen, vilket definitivt inte var vägen att gå). Så jag tog förlängarna tillbaka till affären och bytte ut dem till ett paket med långa skruvar (de var bara längre versioner av skruvarna som redan användes för att hålla varje uttag på plats).

Men skruvarna skulle inte räcka till. Sedan öronen satt i luften, skulle det ändå resultera i ett wobbly utlopp (utloppsplattorna kan hjälpa till att stabilisera utlopp en liten bit, men inte tillräckligt i mitt fall). Och det var då Carrie, min nemesis (ja, vad gäller DIY-striden) och även min super awesome vän, kom till räddningen. Hon föreslog dessa:

De kallas “Caterpillar” eller “Caterpillar spacers”. Jag kan ha hört en “helvete ja!” I butiken när jag såg dem (i elgången, fyi). De är ganska svåra att sakna faktiskt – eftersom de är neongula. Konceptet är helt förnuftigt … Jag har använt träbyxor före hela tiden. Samma begrepp, bara dessa är mer som små plast Legos.

 

Det finns små nubs på varje bit som låter dig ansluta och stapla flera enheter tillsammans. Klistra dem enkelt och stapla dem, klicka sedan på dem ihop (anvisningarna föreslår att du bara sätter in en samlingsstycke över den andra och klickar ihop, men jag hittade inte mina kooperativa när de fortfarande var anslutna, så jag bröt dem bara ifrån varandra) .

 

(Bild från Toolmonger.com)
Du måste experimentera med hur många du behöver för varje uttag, och mina var inkonsekventa. Några uttag behövde två, vissa behövde tre. Men du lägger bara dessa mellan de små metallörerna och väggen, träng skruven igenom för att rikta alla hålen ihop och dra åt.

 

Om dina väggar är som mina, måste du fortfarande arbeta med att få kilpositionen precis rätt (för att de små plastbitarna inte glider helt under utloppslådan), men det kommer samman om några minuter.

 

Och sedan lägger du ansiktsplattorna på varje utlopp, och du är klar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *