HUR SKICKAR SKADAD DRYWALL

Den här veckan har handlat om att göra framsteg på köksväggarna. Jag vet att några av er har väntat en lång tid för mig att hitta motivationen att avsluta detta rum, och det är äntligen kommit! Efter att ha avslutat matsalen, antar jag att jag bara förlorat den delen av min hjärna som tycker att skum beläggning är roligt. Men jag är bestämd, så … Jag antar att det räcker?

Kök skim täckaSave

Från tid till annan blir vi alla offer för DIY-nedgången. Skimbeläggning brukade vara roligt för mig, men nu när jag har tillbringat minst en del av varje år som fixar skador från fula röv tapeter (1,2,3,4), förlorade jag min skimbeläggning mojo en stund. Jag är stolt över att vara i det sista rummet som jag måste göra detta till, men jag vill än en gång önska att små DIY-älvor kommer in och gör det gjort för mig medan jag sover. (Jag vet att jag kunde anställa någon för att göra det för mig, men har du träffat mig? Jag är envis. Och när du har mer tid och stolthet än pengar, gör du det själv.)

Uppsidan? Jag har blivit ganska bra på det. Och det betyder att varje jobb har slutförts snabbare och mjukare. Jag har också upptäckt nya och bättre produkter att använda för att hjälpa jobbet. Särskilt detta:

Hur täta skadade drywallSave

Denna porösa ytbehandlare / primer har varit den bästa produkten jag har hittat för att nixa luftbubblor i riven papper och förbereda väggen. Jag var inte säker på om jag skulle vilja ha det när jag fixade matsalen och fortfarande hade ett par bubblor dyka upp (som var lätta att fixa), men nu har jag behandlat en hel vägg med den innan jag börjar en skumdräkt Förra gången fick jag bara veta om produkten efter att den första skimskiktet var på), och det är alldeles fantastiskt. Jag har inte upplevt en enda luftbubbla i köket så länge eftersom det låser ner papperet som en klädfärg. (Även om det finns en affiliate-länk till produktlistan som gör mig ett par cent om du klickade på det, betalar tillverkarna av produkten mig inte för att säga det här och har ingen aning om vem jag är. Det är i princip en schoolgirl crush.)

I andra nyheter den här veckan, min älskling furball sidekick var tvungen att besöka veterinären. Hon favoriserade en av hennes tassar måndagskväll och jag insåg snart att hon delade en av hennes daggkloror (förmodligen vid vårt senaste besök på hundparken) – ouch! Hon föll strax ut på veterinärkontoret hos någon som kom nära att röra vid foten (hon har alltid varit en orolig hund, men hon vände det upp till 11 och skedde ganska mycket en päls på docs och sjuksköterskor) och fyra Av oss var tvungna att hålla henne nere medan vi klippte av det. Hon har varit på vissa ljussår och antibiotika för att hjälpa det att läka under nästa vecka eller så, och då blir hon bra. Det är i grunden den dyraste manikyren jag någonsin har köpt, och det var inte ens för mig. Siffror.

Åh, och hon måste också bära skamkärlet för att hindra henne från att slicka på hennes sår när jag inte kan vara hemma. För skivan är det ganska mycket det som jag någonsin varit på henne – om du läser det skuldsäkra utseendet i ögonen, det vill säga.

Jag gav henne lite tid att vänja sig på det, och hon verkar ha kommit tillbaka till sitt gamla lyckliga själv, särskilt i bilen.

Medan jag fortsätter arbeta i köket kommer det inte finnas många intressanta uppdateringar tills färgen fortsätter. Så jag började tänka på det, och jag insåg att det finns ett antal saker som jag alltid menade att göra ett engagerat inlägg på, men helt enkelt kom aldrig tillbaka till att göra, till exempel information om giftig ivy (en bra lektion från min mycket allergiska Pappa), min stint på HomeStretch (detaljerna på tvättstugan och vardagsrummet makeovers) och några familjekaka recept från den här vintern. Så även om du spottar några saker ur arkiverna, kommer de inte att köras igen, men i stället nya detaljer om äldre saker hittade jag aldrig tid att dela före-inklusive fullfjädrade makeovers. Vilken, om du funderar på det, är verkligen ett nytt koncept på den här bloggen som alltid är i gång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *