Policy

Ok, det kan vara mer av en nödvändighet än kul att läsa, men du vet att jag måste göra det:

The http://www.solnazoo.se skapas och skrivs enbart av Sarah Fogle, en första husägare och elev av DIY hem förbättring. Jag är ingen expert – bara en person som njuter av lärandeprocessen och delar den på vägen.

Denna sida säljer aldrig eller delar din e-postadress eller någon annan kontaktinformation till externa företag (om du inte är en vinnare av en giveaway och de behöver din adress för att skicka ditt pris, för vilket jag först kommer att be dig att dela den här informationen ).

Jag älskar och uppskattar tiden mina läsare tar för att kommentera ett av mina inlägg. Merparten av tiden kommer du att se din kommentar publicerad samma dag, men anonyma kommentarer och de med bifogade webbadresser filtreras tyngre av ett plugin som sparar mig lite tid och skyddar mig från spammare. Som den enda moderatorn för den här webbplatsen är alla kvarstående kommentarer som kommer över det här pluginet ganska mycket kvar efter mitt eget gottfinnande att godkänna. Så om jag tycker att din kommentar är lite tunghänt med självpromotion eller inte stöder posten på något sätt, kan jag fortfarande tolka dem som skräppost och ta bort dem så att kommentarsektionen inte blir försvagad med Saker som tar bort från diskussionen.
De åsikter och uttalanden som finns på denna sida är 100% min, som kanske inte alltid är fulla av solsken och regnbågar, men de är aldrig avsedda att förolämpa eller attackera någon grupp eller individ. Jag gillar att skämta så mycket som nästa person, men kommentarer på den här webbplatsen eller på någon av mina sociala medier-konton som jag finner stötande kommer att raderas. Bottom line: Var inte en kuk, och vi kommer alla att klara oss bra.

De olika hushållsförbättringarna och utsmyckning av förslag och handledning på The Ugly Duckling House är inte felsäkra. Jag är inte en licensierad entreprenör, jag gör inte byggprojekt utanför mitt hem professionellt, och jag försöker klargöra att jag lägger ut på saker jag lär mig. De innehåller vanligtvis ett tips eller två om de misstag jag gjorde under vägen. Säkerhet bör alltid vara din första prioritet, så var vänlig vidta extra försiktighetsåtgärder och gör rätt forskning innan du startar ett eget projekt. Att kontrollera med lokala myndigheter, husägares föreningsregler mm är alltid rekommenderat och The Ugly Duckling House (och det är författare) kan inte hållas ansvarigt för din personliga säkerhet eller resultatet av ditt hemförbättringsföretag. Om du är skadad försöker du något som du har sett på den här webbplatsen, eller om ett projekt inte ger de resultat du förväntade dig efter att ha följt mina handledning, är The Ugly Duckling House på inget sätt ansvarigt.
The Ugly Duckling House förbehåller sig rätten att flytta, ersätta eller ta bort bilder eller innehåll utan föregående meddelande.

Alla bilder som inte tas av The Ugly Duckling House krediteras och kopplas till en extern källa. De är trodde att vara offentliga och lätt tillgängliga på internet (publicerad enligt U.S. Copyright Fair Use Act, titel 17, US-kod).
Bilder som inte krediterats till en extern källa har tagits av Sarah Fogle (aka The Ugly Duckling House på den här bloggen eller andra sociala medier) och är skyddade. Underlåtenhet att länka tillbaka och kreditera den här webbplatsen som källa utgör upphovsrättsintrång. Jag hatar inte bilddelning, men det är bra för mig att dela en bild per inlägg från The http://www.solnazoo.se  (så länge de krediteras och åtföljas av en länk till den här sidan).

Ibland lägger jag in innehåll från andra bloggar eller läsare som har gett mig bilder eller text. Genom att skicka mig denna information ger du The http://www.solnazoo.se  tillstånd att använda den.
Duplikerande text som skrivs för http://www.solnazoo.se  gör ont på mina sidor i Google-sidor eftersom det anses vara repeterat innehåll. Vänligen parafrasera eller länka till innehållet på den här webbplatsen i motsats till att slå din Ctrl + V.
Designen och utformningen av The http://www.solnazoo.se  skapas av min egen tid, ansträngning och uttömmande inlärning av kod. Kopiering eller efterliknande av utseendet (dvs. logotypen, taglinjen etc.) är strängt förbjudet. Och oförskämd.
För fullständig ärlighet och öppenhet är alla fria saker som jag mottar, produkter eller tjänster som erbjuds till en diskonterad ränta eller uppgivningar som jag är värd fullständigt uppenbarad. Jag har ett personligt intresse för webbplatsens integritet, så jag gör allt för att avslöja fri produkt eller sponsring så att du alltid vet att översynen eller åsikten som tillhandahålls är 100% min, både positiv och negativ.

I samma hänseende som punkten ovan länkar jag till onlinekällor när jag delar inspirationsbilder eller vad jag handlar för (som på min lördag på sex inlägg). Dessa källor kommer ibland att innehålla affiliate länkar, vilket innebär att inköp från dessa länkar ger mig en liten provision. Observera dock att varorna plockas utifrån min egen personliga smak (dock bra eller dåligt det kan vara).