Ta bort Snickare Bees Yourself

Snickare bromma bin är inte ett hot mot människor. I de flesta fall är det möjligt att existera med dem. Ändå finns det några platser som dessa bin kan uppta och du känner att de inte borde vara där, eftersom de kan förstöra trä och sätter din familj i fara.

Här är en plan som du ska använda för att ta bort dem själv.

Snickare bin har föredrag för barrträd över lövträ. När du väljer den typ av trä som du ska använda, överväga lövträ. Denna typ av trä är för svår att borras av dessa bin, därför kommer de att behålla ditt hem. De mest angripna lövträarna av dessa bin är cederträ och barrved. Ek och lönn är mindre attackerade; och är därför bra alternativ att använda för att hålla dem borta.

Snickare i bromma bin är inte förtjust i behandlat trä. Vid konstruktion med barrved kan du behandla trä med någon av de kemikalier som finns tillgängliga. Målning är också ett alternativ. Dessa förfaranden är avgörande för att hålla dessa bin borta från att förstöra ditt trä. Bina kommer att undvika din struktur eftersom den typ av trä som används behandlas. Färgat eller lackerat trä är inte ett bra alternativ för att kontrollera dessa bin, eftersom de fortfarande kommer att angripa dem.

Du kan bli av med bin genom att blockera sina livsmiljöer. När du hittar biet nisch, leta efter material som du kan använda för att blockera det med. Bomull, stålull eller lite ler är ett bra val. När du blockerar boet kommer biet antingen att dö eller migrera om det inte fanns inne i boet. Detta är ett ekonomiskt sätt att kontrollera bina eftersom du inte kommer att drabbas av kostnaden för att köpa insekticider. Du bör också måla om träet som är infekterat med bin när du förseglar ingången.

När boet är nytt kan du störa kolonin för att få den att migrera. Använd en pinne för att producera i dem. Var försiktig när du gör det här, eftersom den här biet bara använder sitt sting när det är hotat. Trots att de manliga snickarebina ser ut som mycket territoriella och aggressiva, har hon bara stingrar. Det är bäst att vänta tills det är mörkt om du kommer att manipulera boet i alla fall.

Du kan använda en insektsmedel om angreppet gör skada eller boet är stort. Tänk på att när du använder kemikalier måste du tänka på de andra insekterna som kan utföras.

Folk i alla åldrar älskar basta snickare bromma att lära sig om sina favoritdjur. Eftersom vissa djur inte bara är lätta att hålla husdjur åtnjuter vi det näst bästa. Plush fyllda djur för skoj och utbildning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *